Impressum

Impressum

Calea Grivitei 82-98 et. 1

Cladire The Mark, Corp The Podium

RO-010735 Bucuresti

Tel.: +40 21 2231531;
Fax: +40 21 2231538;
Mail: drahk(at)ahkrumaenien.ro
www.ahkrumaenien.ro

Cod de TVA: RO 14870017

Program de lucru:

Luni- Joi  08:00 – 17:00
Vineri      08:00 – 14:00

Președinte: Andreas Lier
Director General și Membru în Consiliul Director: Sebastian Metz
Redactor: Moritz Mätz
maetz.moritz(at)ahkrumaenien.ro

Design, concept şi suport tehnic:
Consulting Piezunka & Schamoni – Information Technologies GmbH
Str. Gustav-Meyer-Allee nr. 25 | Clădirea 13/5
13355 Berlin
+49 30 2009549-0
info(at)cps-it.de

Disclaimer

Site-ul nostru conține link-uri, legături sau trimiteri către alte pagini de internet considerate de AHK România utile în legătură cu conţinutul site-ului şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea AHK România. În cazul utilizării unor asemenea link-uri, legături sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare aplicabile pentru respectivele pagini de internet. Pentru evitarea oricăror dubii, AHK România nu garantează în niciun mod pentru exactitatea sau actualizarea informaţiilor prezentate pe paginile de internet la care se face trimitere pe site.

AHK România operează acest site în scopul informării, educării și comunicării cu dumneavoastră. Aveţi acces la acest site în orice moment. Puteți descărca informații de pe acest site, dar numai în scopuri necomerciale și numai pentru a le utiliza în interesul dumneavoastră propriu.

Transmiterea, modificarea, reutilizarea, raportarea sau utilizarea acestor informații în scopuri publice sau comerciale sunt permise numai cu acordul scris al AHK România. Informațiile la care se face referire au în vedere întregul conținut: text, imagini, materiale audio și video, coduri de programare și secvențe de cod de programare.

Informațiile de pe acest site pot fi actualizate de către AHK România fără a fi necesară notificarea prealabilă. Orice marcă comercială sau produse care sunt menționate pe acest site sunt mărci comerciale înregistrate ale companiilor deținătoare, dacă nu este specificat altfel în mod expres.

 © Copyright 2021 AHK România (Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană)